top of page
Per què és una compra segura?

Els companys de Picap, S.L. volem que et sentis còmode navegant pel nostre contingut musical i no hagis de patir per les teves dades personals i així poder comprar de forma segura la teva música preferida sabent en tot moment que mai es farà un mal us de les teves dades personals.

 
logo_actualrecords.png
Comprar a través del web Actual Records Distribució
és comprar de forma segura.

La web Actual Records Distribució fa servir el protocol SSL (Secure Socket Layer) en el seu procés d’obtenció de dades i de pagament. Aquest protocol permet l’autentificació dels servidors de l’empresa, la codificació de les dades de l’usuari i la integritat dels missatges que s’envien.

Detectar l’ús del protocol SSL és tant senzill com observar la barra de d’adreces del navegador; veuràs que en comptes de començar per http començarà per https, “s” de segur.

 
https-actualrecords.png

D’aquesta manera:

Tant en l’usuari com en el servidor, les comunicacions per internet es transmetran de forma codificada en el moment del pagament. Així, pots confiar que la informació que envies arribarà de manera privada i no podrà ser manipulada per cap altre servidor que no sigui el del banc.

Compra segura
Formes de pagament
 

Oferim als nostres clients 4 modalitats de pagament. Poden efectuar el pagament de les seves compres mitjançant targeta de dèbit/crèdit, pel sistema de pagament PayPal, per transferencia bancària o bé contraremborsament.

targeta.png
Targeta dèbit/crèdit

Aquesta modalitat de pagament és actualment la més segura del mercat, contrariament al que es sol pensar; hi intervenen diferents agents que asseguren que durant l’operació de compra no hi hagi cap mena d’intrusió, falsificació o substitució de dades personals per part d’agents no autoritzats.

 • L’us d’aquesta modalitat de pagament s’exten en tan en l’àmbit nacional com internacional.

 • Aquesta modalitat de pagament és vàlida per a totes les opcions de compra que presenta la web d’Actual Records Distribució. 

 • Aquesta modalitat de pagament només accepta targetes amb modalitat de compra segura per internet, activada a través de la seva entitat bancària.

 • Quan la compra es realitzi a través de tarjeta de crèdit/dèbit, el nostre sistema bancari certificat pel protocol SSL, encriptarà les dades personals que aniràn directament a l’entitat bancària, i en cap cas Picap, S.L. ni cap tercer podrà visualitzar aquestes dades, doncs només poden ser desencriptades per l’entitat bancària per efectuar el pagament.

 • Amb aquesta modalitat de pagament existeix la possibilitat d’efectuar compres per a regal, és a dir, per enviar a un tercer.

paypal-logo.png
 • És un sistema de pagament internacional segur que també está a la seva disposició tot i tenir un cost superior.

 • En aquesta modalitat de pagament hi haurà un recàrrec en despeses de gestió de 0,35€ + 3,4%

 
trasnferencia.png
Transferència bancària
 • En cas d’escollir la transferència bancària com a modalitat de pagament el mateix formulari mostrarà les dades bancàries juntament amb la quantitat a ingressar.

 • En el cas de transferències des de fora de la UE el formulari de compra també mostrarà el codi SWIFT/BIC necessari per a realitzar aquest tipus de transferència.

 • Un cop rebuda la transferència correctament, i per la quantitat indicada, es porcedirà a l’enviament de la comanda.

 • Amb aquesta modalitat de pagament existeix la possibilitat d’efectuar compres per a regal, és a dir, per enviar a un tercer.

contrarembors.png
Contrarembors
 • El pagament es realitza en efectiu al moment de rebre la comanda a l’adreça d’entrega indicada al formulari de compra.

 • Aquesta modalitat de pagament no és apta fora de l’Estat espanyol.

Formes de pagament
Tarifes d’enviament

Per a compres iguals o superior a 60 Euros els ports per l’enviament a Espanya i Andorra seran gratuïts.

Per a compres iguals o superiors a 200 Euros els ports per l’enviament seran gratuïts per a tot el món.

Per a compres inferiors a 60€ els ports per a l’enviament a Espanya i Andorra seran de 6€.

Per a compres dins d'Europa els ports per a l’enviament seran de 18€.

Per a compres Internacionals els ports per a l’enviament seran de 26€.

Tarifes enviamnt
bottom of page