Cercador:   
Com comprar
Com et pots moure per la botiga?

Aquesta botiga virtual està pensada perquè la navegació sigui còmoda i que els nostres clients tinguin totes les facilitats per comprar. Des de qualsevol lloc de la botiga, a la part superior de cada pàgina hi ha els enllaços o links a la pàgina principal (logo) i a la cistella de la compra.

També és possible fer recerques intel·ligents a la nostra base de dades.

Com pots comprar?

A la dreta de cada referència hi ha un botó de "comprar". Només cal fer un clic al botó "comprar" i la referència serà agregada a la comanda.

La cistella de la compra anirà acumulant els articles que es desitgi comprar. Des de la pàgina de comanda és possible canviar la quantitat dels articles seleccionats o eliminar algun article. Després de la modificació de la quantitat d'elements per comprar a la cistella de la compra, o bé, després d'haver anul·lat la compra de l'element perquè se li ha assignat la quantitat 0, cal clicar al botó "Actualitzar canvis", i el canvi serà efectiu.

Les pàgines que corresponen a la cistella de la compra i al formulari de comanda són imprimibles des del botó de impressió del navegador.

Finalment, entrarem al Formulari de Pagament Electrònic del Banc de Sabadell per efectuar el pagament segur a través de targeta electrònica.

El pagament es farà mitjançant el sistema del Banc de Sabadell, que garanteix la seguretat al client mercè al protocol basat en l'estàndard SSL que permet que les dades viatgin encriptades per la Xarxa.

El client pot comprar amb tota tranquil·litat que ningú no pot captar les seves dades i fer-les servir de manera fraudulenta. Les dades de la targeta de crèdit viatjaran protegides directament al banc. La informació bancària mai arriba a nosaltres en cap cas.

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

Llegiu-les AQUI