Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

WANTUN-AnònimX
(CD) PICAP P-R
WANTUN-Animalia
(CD) PICAP P-R


Els Wantun acaben de sortir fa molt poc al mercat, notareu que les cançons son fresques i actuals, un indie-pop en català molt ben aconseguit a l’estil de Sidonie, Los Planetas, La Buena Vida,... Creiem que aquest grup pot tenir molt a dir dins l’escena catalana del pop independent.

El nom de Wantun, prové de la prehistòria del grup, quan els membres originals universitaris solien menjar a un restaurant xinès i un dels plats habituals era el "wantun" fregit...

Dels membres originals, continuen en el grup els germans Francesc i Ricard Borrell després de passar per diverses formacions, el 2008 comencen a crear les noves cançons que els porten a gravar el febrer del mateix any al mateix estudi que els Sidonie (Blind Records) un EP anomenat "modernitat" produït per Blind Joes... es van presentar a diversos concursos, quedant semifinalistes de l´enganxa´t a la música 2008, sona9 2008, finalistes de l´Empordà en directe, guanyadors del Carles Sabater a la millor cançó en català del 2008 amb "spectiu" i guanyadors del premi popular del sona9 2008 amb el 35% de vots. Alhora que van ser considerats pel punt diari com una de les 10 propostes musicals per tenir en compte pel 2009.

Durant el 2009, acaben la creació de noves cançons i hi ha un petit canvi de formació, entra un nou cantant (Toni Sanchez) i un nou guitarra (Aleix Iglesias). Entren un altre cop a l’estudi de Blind Records el Juny del 2009 per enregistrar el seu nou treball ANIMALIA, amb la col•laboració de la Miri Ros a la veu de la darrera cançó del disc “Dilluns Nit”. A finals d´any, signen amb la discogràfica Picap.

El disseny del disc s’encomanarà a la coneguda Lyona (Marta Puig) com també el videoclip del single de presentació "ANIMAL"; que parla de la singularitat, de no voler ser un clon més, de voler viure la vida amb intensitat.

Al disc s’hi poden trobar altres temes com Arítmia, Camaleó Groc, Diferent, Moment, Space Invaders,... totes cançons amb un missatge clar i contundent.