Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

ORQUESTRA MARAVELLA-A prop teu, en concert
(CD) PICAP OR-MB
ORQUESTRA MARAVELLA-Catalunya canta... Sardanes
(CD) PICAP SA
ORQUESTRA MARAVELLA-Visca la música!
(CD) PICAP MB-P
ORQUESTRA MARAVELLA-Per vosaltres!! En concert
(CD) PICAP MB-O
ORQUESTRA MARAVELLA-Ballem? (temes estàndards en català)
(CD) PICAP P-OR-MB
ORQUESTRA MARAVELLA-Música Internacional
(CD) PICAP OR-MB
ORQUESTRA MARAVELLA-Som i Serem
(CD) PICAP OR-MB
ORQUESTRA MARAVELLA-50è Aniversari
(CD) PICAP PT
ORQUESTRA MARAVELLA-Balls de festa major
(CD) PICAP OR-MB
ORQUESTRA MARAVELLA-El concert
(CD) PICAP OR-MB
ORQUESTRA MARAVELLA-En forma...
(CD) PICAP OR-MB
ORQUESTRA MARAVELLA-Estem de festa
(CD) PICAP OR-MB


"L'Orquestra Internacional Maravella, neix a Caldes de Malavella (Girona), a la primavera de 1951. El seus fundador va ser Lluís Ferrer Puigdemont, i es va acordar bateixarla amb aquest nom perquè un dels noms primitius de la vila en temps de la denominació romana a Espanya.

Els primers anys els van passar actuant pràcticament a l'estranger on es coneixien amb el nom de "Los embajadores de la música en el mundo".

En aquest anys han continuat actuant per Bèlgica, Alemanya, Itàlia, França, Àustria, Suïssa, Portugal Holanda,... i incloent a l'antiga U.R.S.S., corroboren així el seu merescut nom.

La seva presencia en nombrosos festivals avala la seva forma de treballar; Festival de la Mediterrània" de Barcelona (9 anys), Festival de la Cançó Llatina, Gènova, "Festival Hispano-Portugués" d'Aranda de Duero (7 anys), Carnavals de Münich, de Lisboa, d'Oporto, "Palais TV de Berlín", Sporting Club de Montecarlo, Casino Palm Beach de Cannes,...actuacions a les televisions de tot el continent, Hamburg, Gènova, Ginebra, Hannover, Paris, Zurich, Friburg, Madrid, Barcelona,... mes d'un centenar de gravacions en disc, actuacions en les principals manifestacions de tota Espanya; "Falles de València", "San Isidro" de Madrid, "Feria de Abril" de Sevilla, "Sanfermines" de Pamplona, Carnavals de Galícia, la Mercè a Barcelona, la setmana gran de Bilbao,... i sobre tot a les festes major dels poble i cuitat de tota Espanya.

En els últims anys, les seves actuacions a TV3 han sigut constants y al marge d'esporàdiques aportacions en programes com "Mag Magazine", "Música Vista", " De Vacances", ... etc... han intervingut durant tres temporades en el programa "Tres Pics i Repico".

En l'actualitat l'orquestra està formada per 17 professors, dirigits pel mestres Antoni Mas Bou, y els seus cantants solistes.