Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

SUSANNE GEORGI-La teva decisió / Get a Life
(CD) PICAP P
Susanne Georgi és la representant d'Andorra al concurs d'Eurovisió a Moscou pel 2009, després que l’audiència del programa “Passaport a Moscou” de la Ràdio i Televisió d’Andorra, coincidís amb el jurat professional que la seva cançó “Get a Life / La Teva Decisió” guanyés el concurs de selecció. Una cançó cantada en català que també inclou alguna part en anglès; fet que el converteix en una peça original i dotada d'un missatge molt positiu.

La cantant i compositora, tot i que va néixer a Dinamarca resideix des de fa 13 anys a Andorra. Aquesta no serà la seva primera relació amb Eurovisió, ja que a l’edició del 2007 va quedar sisena en la preselecció de la final, representant Dinamarca. La seva simpatia li va valdre el premi de ser l’encarregada del donar els vots de Dinamarca en el recompte de la final.

La carrera musical de la Susanne va començar fa uns deu anys, a la segona meitat dels anys noranta, quan amb la seva germana, Pernille, va formar el duet Me&My. El 1999 van aconseguir el seu primer èxit internacional amb la cançó “Let the love go on”.

En la preselecció d’Eurovisió per Dinamarca del 2007, també s’hi va presentar amb el duet Me&My, amb la cançó “Two are stronger than one”.

Susanne és una noia molt activa i compromesa que a més de dedicar-se a la seva professió musical és cofundadora de "The Soul 2 Soul", una organització creada per ajudar a les persones i els animals amb necessitats.

El poc temps lliure que li queda el dedica a les seves grans passions: La seva família, els seus gossos i a viatjar tant com la seva agenda li permet.