Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

AL TALL-Al Tall per sempre. Últim concert
(DVD) PICAP WM
AL TALL-Cançó popular al País Valencià
(CD) PICAP WM-PT-EF
AL TALL & MULUK EL HWA-Xarq Al-Andalus
(CD) PICAP WM-PT-EF
AL TALL-Vergonya,cavallers,vergonya
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-"Xavier ""el coixo"""
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-Deixeu que rode la roda...
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-10 anys
(2CD) PICAP WM-ET-PT
AL TALL-Tocs i vares
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-Europ Eu (a Guillem Agulló)
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-Posa vi,posa vi,posa vi...
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-Som de la Pelitrumpeli
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-Quan el mal ve d'Almansa...
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-Envit a vares (CD + DVD)
(CD) PICAP WM-EF-PT
AL TALL-Vares Velles
(CD) PICAP WM-PT-EF
AL TALL-La nit
(CD) PICAP PT-EF-WM
AL TALL-25 anys en directe
(CD) PICAP WM-EF-PT

Tretze peces - nou cantades i quatre instrumentals- completen el panorama del CD. Seguint la seva línia habitual, AL TALL ha composat en un 90% la música i el text del nou repertori.
Les referències musicals i el món sonor de "LA NIT" naveguen per ones tradicionals de la Mediterrània. Ritmes aksak i escales submediterrànies es creuen amb sons corrents de la terra: marxa mora, cant d'aurores a capel.la, tocades de marxa, pasdobles o havaneres. Temes divertits, festers, sons tendres no barren el pas a cançons reivindicatives i de lluita.
AL TALL ha comptat amb col·laboracions per a la gravació del disc. Un total de vint músics, entre els habituals de la formació i els participants


ELS MÚSICS

AL TALL i col·laboradors habituals:
Vicent Torrent. Manuel Miralles
Jordi Reig, Miguel Blanco, Vicent Cortina, Xavier Ahuir,
Enric Banyuls, Josemi Sánchez,
Maribel Crespo i José V.A. Morillo.


COL.LABORADORS ESPECIALS

Ramon Bresó, Sergio Yago, Juan m. Mato, Dani Bresó,
Eduard Navarro, Josep Aparicio "Apa",
David Alarcón, J. Roig "Xuse" i Narso Domingo.
Eliseu Garcia, Rogelio de Juan, Miguel Morella i Salvador
Paes.


PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Soledad Desfilis



AL TALL 25 ANYS EN DIRECTE

Al Tall, es presentava davant del públic acompanyat per una banda simfònica de 110 músics, la Unió Musical de Torrent, amb la qual va interpretar els temes mes coneguts de la sua discografia vestits de gala amb nous i brillants arranjaments:
La cantata Quan el mal ve d'Almansa -Cant de maulets, Lladres que entreu per Almansa, la Processó, el Romanç de cec, les Albaes-, el Tió Canya, la marxa de Xavier "el coixo", la Jota del castellut, Les penes són, l'Epístola a un amic, etc..
Es va estrenar i gravar una peça especialment composada per a l'ocasió: el Ball de Torrent, una minisuite instrumental de 14 minuts per Al Tall i banda simfònica, inspirada en les antigues melodies del Ball de Torrent.
La fusió de les dues formacions, ha resultat una proposta innovadora i suggerent. Per un costat, la formació d'Al Tall -veus, dolçaines, cordes polsades- busukis, llaüt, arxillaüt, mandolina, bandúrria-, guitarra i guitarró, acordió, baix elèctric, teclats, bateries i percussions menors-, i per altre, el vent d'una gran banda simfònica. D'alguna manera es magnifica el so d'una de les formacions tradicionals de mes solera al País València , la rondalla mixta de corda i vent.
La resposta del públic tant a Manresa com a l'Auditori de Torrent va ser desbordant per l'emoció que produïa redescobrir unes cançons molt conegudes i estimades amb una dimensió sonora potentissima per la participació de la Banda. Per un altre costat, cal remarcar la satisfacció que s'experimenta en veure una formació tant clàssica, seriosa i prestigiada com es la Banda, integrant-se en un repertori de tal naturalesa tant per els seus aspectes reivindicatius com per les coloracions tradicionals de la musica.
En els concerts-gravació van participar per part d'Al Tall els seus components (Vicent Torrent i Manuel Miralles) amb els col·laboradors habituals (Jordi Reig, Miguel Blanco, Vicent Cortina, Xavier Ahuir, Josemi Sánchez, Enric Banyuls, Maribel Crespo i José Morillo).
Van ser invitats excepcionals Miquel Gil, antic component del grup, que posa la veu en els temes que son coneguts per la seu interpretació. Per altre banda dos dels cantors de cant d'estil mes apreciats en aquest moment com son Apa i Teresa Segarra van interpretar les albaes de la cantata Quan el mal ve d'Almansa amb les seues impressionants veus.
Els nous arranjaments i nova composició van ser confeccionats per membres actuals i d'anteriors formacions s d'Al Tall: Xema Senabre, Jordi Reig, Vicent Lluís Fontelles, Ximo Caffarena, Manuel Miralles i Vicent Torrent.
La Banda simfònica Unió Musical de Torrent, una de les mes potents del país, va néixer l'any 1973 per la fusió de l'Associació Musical La clàssica i la Banda de Musica del Patronat de la Joventut Obrera de Torrent. En l'any 91 ascendeix de la Secció Especial B a la Secció Especial A o Secció d'Honor en el competitiu Certament Internacional de Bandes de Musica Ciutat de València, en el que obté el primer premi de la Secció d'Honor els anys 1991, 93, 95, 97 i 99. Des del 1996 es dirigida pel mestre ManuelEnguidanos Cotanda, qui començà els seus estudis en la Unió Musical de Llíria i desenrotlla un brillant currículum artístic com a clarinetista, professor, director d'altres formacions i compositor.
La producció dels concerts i de la gravació comptaren amb el patrocini de l'Ajuntament de Torrent i de l'Institut Valencià de la Musica de la Generalitat Valenciana.

25 anys en directe
El CD -AL TALL 25 ANYS EN DIRECTE- editat i produït per PICAP compren un total de 17 temes amb una durada superior a 76 minuts.
La coberta reprodueix un quadre original de Manuel Boix, en el que es representa la formació primitiva d'Al Tall en escena amb un fons que el pintor va utilitzar per la coberta del segon disc del grup amb imaginaria del seu repertori.
La gravació, adequació i masterització van estar a càrrec de Fernando J. Llabrés amb el suport tècnic d'Estudis Tabalet de València, Acústic Crom i els seus tècnics.


DISCOGRAFIA

- 1976 Cançó Popular
- 1977 Deixeu que rode la roda
- 1978 Posa vi, posa vi, posa vi
- 1979 Quan el mal ve d'Almansa
- 1980 Som de la pelitrúmpeli
- 1982 Cançons de la nostra Mediterrània
- 1983 Tocs i vares
- 1984 Al Tall, déu anys
- 1985 Xarg - Al-Andalus
- 1988 Xavier el coixo
- 1994 Europeu
- 1999 La Nit