Picap S.L. distribueix tot el seu catÓleg mitjanšant Actual Records Distribuciˇ per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d┤ una forma rÓpida i c˛moda.

TURNEZ & SESE-Vestigis
(CD) PICAP CA-PO
TURNEZ & SESE-Romanšos i estampes del 21
(CD) PICAP CA-PO
TURNEZ & SESE-Sol blanc
(CD) PICAP CA-PO
TURNEZ & SESE-L'Arbre de l'esperanša
(CD) PICAP CA-PO
TURNEZ & SESE-QuedarÓ la paraula
(CD) PICAP CA-PO
T┌RNEZ & SES╔
"L'ARBRE DE L'ESPERANăA"La canšˇ d'autor estÓ d'enhorabona amb la publicaciˇ del segon disc de T˙rnez & SesÚ. Es titula L'arbre de l'esperanša i ens ofereix quinze poemes d'una gran sensibilitat musicats amb l'elegÓncia a que ens tenen acostumats el duet. Utilitzen instruments de corda com la guitarra, el llaŘt, la band˙rria, el violoncel i el violÝ donant-li una sonoritat clarament mediterrÓnia.

En aquesta ocasiˇ T˙rnez & SesÚ han triat els textos de dos dels grans renovadors de la llengua catalana, els poetes Josep Carner (1884-1979) i Salvador Espriu (1913-1985). Sˇn dues parts ben diferenciades, la d'Espriu mÚs fosca, la de Carner mÚs colorista. Toni XuclÓ s'ha encarregat de la producciˇ musical i ha comptat amb la colĚlaboraciˇ dels tortosins Quico el CŔlio, el Noi i el Mut de Ferreries, el quartet vocal femenÝ Quadrifonia i el percussionista LluÝs Molas. "Calia trobar una altra manera de cantar Espriu i donar la seva veritable dimensiˇ musical a Carner", escriu Ricard Salvat al pr˛leg d'aquest disc. Si, un disc amb pr˛leg perquŔ el seu contingut Ús literari per˛ tambÚ musical, ric, sensible i apassionat.

Tot i portar nom de duet, T˙rnez & SesÚ, compten amb l'activa participaciˇ de Jes˙s Vidal (llaŘt i band˙rria) i Jordi RuÝz (violoncel). El proper 23 d'Octubre actuaran al Festival Canet Canšˇ de Canet de Mar."MÚs suau que en primavera,
La llum pinta els degotalls;
Els carrers lluen i lluen
De finestres amb miralls"

(CARNER)


"Amb llavis plens de sang
dic glašades paraules,
la clara solitud
de la meva Ónima"

(ESPRIU)
* T˙rnez & SesÚ neix en comenšar l'any 2000.
* El 2001 guanyen el concurs Sona 9.
* El 2002 publiquen el primer disc QuedarÓ la paraula amb el que guanyen el premi Disc CatalÓ de l'Any de RÓdio 4.
* El setembre de 2004 publiquen L'arbre de l'esperanša.


MÚs informaciˇ a: www.turnezisese.com