Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

PORT BO-Essència
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-Quadern de viatge - Centenari Ortega Monasterio
(CD) PICAP H-WM
PORT BO I COBLA MONTGRINS-La Cobla a la taverna
(CD) PICAP H-WM
PORT BO-50 anys de Port Bo
(2CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-En concert
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-A mar oberta
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO I NINA-A prop del mar
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-Entre dones
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO I COBLA MONTGRINS-Acoblats
(CD) PICAP H-WM
PORT BO-Busca'm a l'Empordà
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-Bolenera
(CD) PICAP H-B
PORT BO-Al Palau (DVD)
(DVD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-Al Palau
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO i PEIX FREGIT-Sardanes a la taverna
(CD) PICAP SA-PT
PORT BO-Barquejant
(CD) PICAP H-PT-WM
GEMA 4 & PORT BO-De l'Havana a l'Empordà
(CD) PICAP H-WM-PT
PORT BO-Pessigolletes al cor
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-A cau d'orella
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-Arrel de tres
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-Canela y ron
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-Clàssics
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO-Malalt d'amor
(CD) PICAP H-PT-WM
PORT BO, PEIX FREGIT,CAFETÓ,SANTI VENDRELL...-Les nits de la Bella Lola
(CD) PICAP H-PT
Port Bo


El Grup Port-Bo neix l'any 1966 a Calella de Palafrugell amb motiu de la presentació del llibre "Calella de Palafrugell i les Havaneres".

El trio inicial format per el mestre Josep Xicoira, Carles Mir i Ernest Morató, sovint era acompanyant al piano per el mestre Frederic Sirés, autor de la havanera "LA GAVINA".

El Grup, juntament amb altres amants del gènere, és l'impulsor de la Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell, havent participat en totes les seves edicions des dels seus inicis. A més de participar en les cantades més importats de Catalunya, ho han fet a Mondragón, Donostia, Bilbao, Madrid, Valladolid, Torrevella, Mallorca, Menorca, Formentera, Perpinyà, Port vendres, Colliure, Luxemburg, Holanda, Alemanya, Israel i Cuba, representant el país en el "Festival de Habaneras en la Habana" dels anys 1989, 1991, 1992 i 1993.

En l'actualitat el grup està format per en Alfons Carreras (Fonsu), veu de tenor, Irineo Ferrer (Mineu), baríton i Carles Casanovas, baix, guitarra i direcció musical.
El repertori està format per multitud d'havaneres amb català i castellà, valsets mariners catalans i castellans, sardanes i boleros, etc..
Durant les diferents etapes del grup s'han gravat 12 discos amb mes de 160 temes diferents i en el 1995 el disc "ARREL DE TRES", s'enfila en els primers llocs de les llistes de vendes de música catalana, es la primera vegada que les havaneres aconsegueixen aquest fet.
En els seus discos han obtingut la col·laboració d'artistes tan rellevant com Toni Xuclà, Gema-4, Marina Rossell, Tomeu Penya, Maria Salgado... etc.

Al maig del 1996 el grup presenta en el teatre ESPAI de Barcelona l'espectacle "30 ANYS DE PORT-BO", realitzant quatre representacions amb gran èxit de públic i de critica. També en aquest projecte ha estat pioner.


El grup ha participat en programes de televisió tal com "Bonic Vespre", "Les 1000 i Una" , "La Marató de TV3", "Esto es Espectaculo" de TVE, Programes monogràfics especials a TVC etc.. Te editats dos Vídeos Clips el primer de la havanera "A cau d'orella" i el segon del xotis català "La Botiguera" un programa especial per TVE, consistent en 34 minuts de cançons i entrevistes a arrel dels 30 anys del grup, gravat a Calella de Palafrugell l'any 1996.
En diverses ocasions ha participat en directe en programes de ràdio com els de PROTAGONISTAS de Onda Cero amb Luis del Olmo, LAS MAÑANAS DE RADIO 1 a RNE amb Cesar Iglesias, HOY POY HOY, de la SER amb Garcia Delgado i a CATALUNYA RÀDIO en diferents programes.


DISCOGRAFIA

A cau d´orella
Arrel de Tres
Canela y Ron
De L'Havana a l'Empordà (amb GEMA-4)
Malalt d´amor
Clàssics
Passigolletes al cor
Barquejant (de pròxima aparició)

Col·laboracions a discos com : Les nits de la bella Lola
Mostra de l'Havanera Catalana de Palamós
Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell