Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Nit col·lectiva! (2CD's+DVD)
(2DVD) PICAP WM-P-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Mompou's mood,Mariagneta & Patum Jack Blues
(CD) PICAP WM-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-El misteri d'en Miles Serra i les músiques mutants
(CD) PICAP WM-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-L'Àngel de la dansa
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Que no es perdi aquest so
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Homenatge a Esteve Fortuny
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-No volem ser-Gravació en directe
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Força Dharma! -Deu anys de resistència
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-L'oucomballa
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Ordinàries aventures
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Tramuntana
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Fibres del cor
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Diumenge
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Tifa head
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-20 anys de Dharma-Directe Palau St.Jordi
(DVD) PICAP R-PT
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Racó de món
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-El ventre de la bèstia
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-20 anys de Dharma-Directe Palau St.Jordi
(CD) PICAP PT-EF-R
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA-Catalluna
(CD) PICAP PT-EF-RAl 1974 va nèixer la Companyia Elèctrica Dharma com a resultat musical d'una comuna aproximadament "hippie". El mateix nom s'inspira en un llibre de Jack Kerouac, "The Dharma Bums", en el qual el profeta de la "beat generation" bevia al seu torn de les fonts orientals. Ben aviat van trobar el que seria el seu segell musical característic. Van passar pels seus alambins les músiques que havien escoltat de petits, tota la tradició popular catalana, melòdicament rica i rítmicament peculiar, i els sortí una modernitat fresca".
La Companyia Elèctrica Dharma és la creació dels germans Fortuny. Van començar a tocar junts quan encara portaven pantalons curts i es van deixar els cabells llargs quan aquells senyors encara no s'havien tret les sotanes. La música aviat es convertí en una obsessió per a ells i els llibres quedaren arraconats pels assaigs. Autodidactes, van preferir l'aventura dels escenaris a l'academicisme de les aules. Van muntar un repertori a base de l'inevitable Casa del Sol Naixent i temes dels Beatles i els Stones i s'estrenaren en una festa de fi de curs. El trio (Esteve a la guitarra, Joan al baix i Josep a la bateria) va aconseguir una certa reputació en el circuit d'instituts i centres parroquials.
El grup creixia: Carles Vidal se'ls uní per fer-se càrrec del baix, el Joan es va passar al saxo soprà i el quartet va quedar definitivament organitzat com a quintet amb la incorporació de Jordi Soley als teclats. De pas, fundaren una comuna urbana que es traslladà amb totes les seves andròmines, a una masia de Girona per establir-se com a una comuna rural. Allà, rodejats d'arbres i turons, acaronats pel tèbi sol d'un hivern primaveral, varen anar prenent cos les cançons del seu primer L.P. "Diumenge". Acabava de néixer la Dharma.
Inicialment molt influenciats per Miles Davis, el seu estil evoluciona, les influències del jazz-rock americà es van diluïnt i la Dharma es defineix amb un so autòcton i mediterrani. A l'estiu del 1975, es donen a conèixer a nivell de tot l'Estat Espanyol després de participar en els festivals de rock de Burgos i Canet. En poc temps es van convertir en un dels grups més emblemàtics del moment, en una referència obligada. Més segurs de sí mateixos i de la seva pròpia identitat musical, el seu estil fresc va caure bé entre un públic àvid de novetats i els seus concerts eren un exemple de comunicació.
Discografia
Diumenge [1975]
Títols: 1.Fesomies urbanes / 2.Lila / 3.Capità Trueno / 4.Lalila / 5.Eufòria / 6.L'harmoniosa simfonia d'un cos. Part 1 / 7.L'harmoniosa simfonia d'un cos. Part 2 / 8.El "bailaor" còsmic / 9.Tema dels carrers radioactius
Josep Fortuny Bateria, tamborí, derbuka, veu
Joan Fortuny Saxo soprano, cors
Carles Vidal Baix guitarres, mandola
Lluís Fortuny Acordió, trompeta, teclats, cors
Maria Fortuny Piano, teclats, cors
Amb la col.laboració de
Luis Rigou Flautes, ocarina, charango, cors
Pascal Rollando Percussions

Totes les cançons són tradicionals, interpretades i adaptades pels actuals components de la Companyia Elèctrica Dharma amb l'excepció de "La filla del marxant", parts de la qual van ser arranjades per Esteve Fortuny.

Més informació: http://www.ladharma.cat