Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

OVIDI MONTLLOR -20 anys de vacances/20 cançons
(CD) PICAP CA
OVIDI MONTLLOR-A L'Olympia
(CD) PICAP CA
OVIDI MONTLLOR-A Alcoi
(CD) PICAP CA
OVIDI MONTLLOR-De manars i garrotades
(CD) PICAP CA
OVIDI MONTLLOR-Salvat-Papasseit
(CD) PICAP CA-PO
LLUÍS LLACH,OVIDI MONTLLOR,SAU,M.M.BONET...-Sant Jordi,Amor i poesia
(CD) PICAP CA-P
Magnífic treball datat al 1974 en el que, combinant cançó i poesia interpreta, entre d´ altres, el seu inoblidable “Homenatge a Teresa”, “Els amants” de V. Andrés Estellés y les “Corrandes de l’ exili” de Pere Quart. Excel·lent document d´un autor on reflecteix a la perfecció que el seu sentiment fonamental era el sentiment de la terra. Ovidi era un home del poble, un home d´Alcoi.

Ovidi Montllor i Mengual, conegut com a Ovidi Montllor (Alcoi, 4 de febrer de 1942 - Barcelona, 10 de març de 1995) fou un cantautor i actor valencià que formà part del moviment de la nova cançó catalana.
Debutà el 1962 amb el grup teatral La Cazuela, d'Alcoi. Als 24 anys se n'anà a Barcelona, on actuà amb grups de teatre independents, com el del CICF, i més tard amb les companyies de Núria Espert i Adrià Gual. El 1968 inicià una carrera destacada com a cantant, sovint acompanyat de Toti Soler, amb música pròpia sobre texts d'Espriu, Estellés, Pere Quart i d'ell mateix.

L'any 1995 moria a Barcelona a conseqüència d'un càncer d'esòfag. Cinc mesos abans, el seu poble natal (Alcoi) li havia tributat un emotiu homenatge.