Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

NALTRUS-Quan em mires
(CD) PICAP R
NALTRUS-Simplement
(CD) PICAP R
NALTRUS "SIMPLEMENT"


Naltrus són els guanyadors de la edició del Gammarock del 2002. Encara que les influències d'aquests tres joves músics són moltes i molt variades, la seva música balla entre el punk-rock accelerat i rock independent.


Naltrus neix al 1997 a Vila-Seca i actualment està format per Albert Mariné ( guitarra i veu ), José Fernandez ( bateria i veus ) i Jordi Herrera ( baix). En la seva llarga trajectòria en directe trobem actuacions destacades com la que van fer al Juliol de 2002 amb "Sociedad alkoholica" o la que van fer al Gener de 2003 amb "Saratoga". Dues maquetes gravades al 2001 i al 2002 precedeixen el seu primer disc.


"Simplement" és un disc on les cançons barregen les bases rítmiques més agressives amb línies més melòdiques. Les lletres del disc ens parlen de la societat actual vista a través de aquests tres joves i de aspectes de la vida quotidiana.


El track numero 6, "Simplement" ha estat escollit com a primer single del disc.