Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

ALBERT FIBLA-Mocambo i altres contes- Fibla canta Paolo Conte
(CD) PICAP CA
ALBERT FIBLA-En directe al Barnasants
(CD) PICAP CA
ALBERT FIBLA-El món es mou
(CD) PICAP CA
ALBERT FIBLA-El vals de la ingenuïtat
(CD) PICAP CA
ALBERT FIBLA-Senzill
(CD) PICAP CAAlbert Fibla eixampla i encongeix l’objectiu de la seva mirada per passar comptes amb tot el que mou el seu món, per parlar amb el verb més esmolat que mai de la soledat, la incomunicació i l'individualisme de l'home del segle XXI. Sense abandonar la lírica planera, clara i de proximitat que va usar a ‘Senzill’ (2004) i a ‘El vals de la ingenuïtat’ (2006), el cantautor de Badalona ofereix catorze cançons amb regust agredolç però amb final feliç.

Aquesta vegada, Albert Fibla ha comptat amb la col·laboració d’alguns dels seus amics. Gerard Quintana, Litus i Túrnez i Sesé apareixen a ‘El món es mou’ per aportar-nos colors i noves textures. Amb l’excantant de Sopa de Cabra, Fibla comparteix la interpretació de ‘Potser amb una cançó’, un text cru, vestit només amb una guitarra elèctrica, que parla del desequilibri històric entre homes i dones. Litus és la veu convidada a ‘Balmes 129’, una crònica del que passa als bars de música en directe de Barcelona on tantes nits ha compartit amb l’Albert. Per la seva banda, els Túrnez i Sesé són els padrins del primer poema cantat per Albert Fibla: ‘Cançó d’hivern’ de Josep María de Sagarra. Daniel Sesé l’ha musicat i n’ha gravat la guitarra. Xavier Túrnez l’interpreta al costat de l’Albert.
Enregistrat entre els mesos de juny i octubre de 2007 als estudis Vapor de Sabadell, amb Valentí Adell com a productor musical i Josep Tvrdy com a enginyer de so, ‘El món es mou’ arribarà, editat per Picap, a les botigues a primers de 2008 i es presentarà a Barcelona el proper 20 de gener, a la sala Luz de Gas, dins del festival BarnaSants. Girona, Andorra, Vilafranca, Badalona, Lleida, Igualada i Reus, són altres dels llocs on Albert Fibla portarà les seves cançons.

El single de presentació rep el nom de “Pel seu nom”, pur Albert Fibla.


BIOGRAFIA ALBERT FIBLA

No va ser ahir quan Albert Fibla va començar a cantar, encara que sí que fa
poc que es dedica exclusivament a la música. Llicenciat en Ciències de la Informació, va simultaniejar l'exercici del periodisme amb les actuacions a diversos bars de música en directe a Barcelona, fins a l’estiu de l’any 2002. Des d'aleshores es guanya la vida només gràcies a la seva veu i a la seva guitarra.

Es podrien subratllar les dues edicions del concurs 'Èxit', organitzat per TV3 i
Catalunya Ràdio que va guanyar el 1999 i el 2000; el fet que hagi estat finalista dels concursos Sona 9 i Rock & Clàssic, l'any 2003; les vegades que ha aparegut cantant en directe a programes de televisió com La noche abierta (TVE-2) o La Columna (TV3) i la seva col·laboració des de l'estiu de l'any 2001 en un programa d'esports de l'emissora de ràdio RAC-1 on hi fa versions de cançons de les quals canvia la lletra en funció de l'actualitat esportiva. Amb tot, és el llarg temps que porta cantant als bars allò que li ha donat l'ofici necessari per forjar-se.

Les seves cançons i les seves músiques busquen sobretot la senzillesa en la forma i en el fons. Es mou en un paisatge sonor sense artificis, que té molt a veure amb el guitarrista Josep Traver, arranjador del seu repertori (amb qui ja va col·laborar estretament en el seu primer treball Senzill (Picap, 2004). Entre tots dos neix una espècie de complicitat que té la virtut de vestir la veu de l'Albert al punt just, edificant una proposta de gran personalitat. I que es tornarà a fer present en el seu segon treball: El vals de la ingenuïtat (Picap, 2005).

Òbviament moltes d’aquestes característiques les tornem a trobar al disc que us presentem en aquest 2008, El món es mou (Picap). En aquesta ocasió Albert Fibla utilitza la seva mirada per passar comptes amb tot el que mou el seu món, un món ple d’inquietuds i de coses per fer.

Sigueu benvinguts al món d’Albert Fibla.