Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

MARIA DEL MAR BONET-Ultramar
(CD) PICAP CA-WM
MARIA DEL MAR BONET-La cuina de mumare (Llibre)
(CD) ARA LLIBRES CA
MARIA DEL MAR BONET-Fira encesa
(CD) PICAP CA-P
MARIA DEL MAR BONET I MANEL CAMP-Blaus de l'ànima, més de 20 anys ben a prop
(2CD) PICAP CA-J-WM
MARIA DEL MAR BONET-Bellver
(CD) PICAP CA-WM-CL
MARIA DEL MAR BONET,PEDRO GUERRA...-SI VÉNS AMB MI - HOMENATGE A LLUÍS LLACH
(2CD) PICAP CA-WM
MARIA DEL MAR BONET-Terra secreta
(CD) PICAP CA-WM
MARIA DEL MAR BONET,THE COMPANYS...-20 Anys de Picap, el concert (Doble DVD de 9)
(DVD) PICAP P-R-CA-J-WM-EF
MARIA DEL MAR BONET,THE COMPANYS...-20 Anys de Picap, el concert(doble CD)
(2CD) PICAP P-R-CA-J-WM-EF
MARIA DEL MAR BONET-Amic Amat (DVD)
(DVD) PICAP CA-WM-PT
MARIA DEL MAR BONET -Amic Amat
(CD) PICAP CA-WM-PT
MARIA DEL MAR BONET amb la CORAL CANTIGA-Lluna de pau
(CD) PICAP CA-WM
ADRIÀ PUNTÍ + MARIA DEL MAR BONET-Ull x ull
(CD Single) PICAP P-R-CA
MARIA DEL MAR BONET-RAFAEL SUBIRACHS-Cants d'Abelone
(CD) PICAP CL-CA-WM-PO
MARIA DEL MAR BONET-Miró
(CD) PICAP CA-WM
MARIA DEL MAR BONET-El cor del temps (doble Cd)
(2CD) PICAP CA-WM
MARIA DEL MAR BONET-Cavall de foc
(CD) PICAP CA-WM
LLUIS LLACH, MARIA DEL MAR BONET....-Roda Homenatge a Miquel Martí i Pol.
(CD) PICAP CA-
Nascuda a l'illa de Mallorca, on ja de petita va aprendre cançons populars de les Balears, Maria del Mar Bonet arriba a Barcelona als volts de 1967 i comença a cantar amb Els Setze Jutges, important formació de cantautors catalans, realitza les seves primeres actuacions i enregistra el seu primer disc amb quatre cançons populars de Menorca.
L'any següent, la censura del règim franquista li prohibeix cantar una de les seves cançons més populars, "Què volen aquesta gent?". A principis dels anys setanta inicia a França, Dinamarca i Anglaterra les seves primeres actuacions a l'estranger. Al llarg de la seva carrera Maria del Mar Bonet serà present a Suïssa, Veneçuela, Mèxic, Portugal, Polònia, Itàlia, Suècia, Alemanya, Gràcia, Tunísia, Països Baixos, Bèlgica, l'antiga Unió Soviètica i el Japó.
L'any 1971 un disc seu, on apareixen les cançons "L'àguila negra" i "No voldria res més ara", aconsegueix ser Disc d'Or a l'Estat Espanyol.
Uns anys més tard, Maria del Mar Bonet, inicia una sèrie de concerts a la Plaça del Rei de Barcelona que tindran continuïtat cada estiu i fins al dia d'avui, tot convertint-se en una valorada oportunitat per retrobar-se amb el públic barceloní.
L'any 1981 enregistra el seu disc "Jardí Tancat" a París amb arranjaments de Jacques Denjean i la col·laboració d'Alan Stivell. Els textos d'aquest disc es basen en poemes de poetes mallorquins de primers de segle. El govern francès li atorgarà l'any 1984 el Premi de l'Acadèmia Charles Cross al millor disc estranger publicat a França. Aquell mateix any li és concedida la "Creu de Sant Jordi", màxima distinció de la Generalitat de Catalunya.
L'any 1985, fruit de la recerca i l'interès per la música del nord d'Àfrica, apareix el seu disc "Anells d'aigua" amb la col·laboració de l'Ensemble de Musique Traditionelle de Tunísia amb els quals fa una gira per l'Estat Espanyol i França.
Un any més tard, realitza una gira amb l'internacionalment conegut músic brasiler Milton Nascimiento per l'Estat Espanyol tot proposant un mestissatge entre la música mediterrània i els ritmes d'aquell país sud-americà.
En el camp de la recerca dins de noves formes artístiques, l'any 1988 presenta amb el coreògraf i ballarí espanyol Nacho Duato l'espectacle "Arenal", en aquest cas la combinació de cançó i dansa aconsegueix una excel·lent resposta de públic per tots els països on actua. Nacho Duato ha creat altres coreografies amb música de l'autora i cantant com ara "Jardí Tancat" (Primer Premi Coreogràfic de Colònia, Alemanya) i el pas a dos "Cor Perdut". Aquest mateix any, Maria del Mar Bonet obre una porta a un gènere fins aleshores nou per a ella i presenta al Teatre Lliure de Barcelona l'espectacle "Ben a prop" on interpreta, conjuntament amb el músic i pianista Manel Camp, estàndards americans i temes de Gershwin, Rolling Stones i Toti Soler.
Durant l'any 1992 estrena en el Festival Internacional de música de Perelada el "Cant de Benvinguda", obra emmarcada en el camp de la música contemporània composta i interpretada pel guitarrista Feliu Gasull, l'Orquestra de Cambra del Teatre Lliure i el cor ARS NOVA de Budapest. Rep el "Premi Nacional de Música 1992", atorgat per la Generalitat de Catalunya, per la difusió de la música dels Països Catalans i presenta a la Plaça del Rei de Barcelona el nou espectacle "La Grècia de Theodorakis" a partir del qual l'any 1993 enregistrarà el seu darrer treball discogràfic "El.las, Maria del Mar Bonet canta a Theodorakis".
A principis de 1994 estrena la partitura creada pel compositor Rafael Subirachs sobre l'obra poètica de Joan Vinyoli, "Cants d'Abelone". Aquest mateix any, junt amb el compositor i director de cinema turc Zülfü Omar Livaneli, internacionalment conegut per la composició de la banda sonora de la pel·lícula "YOL" (Palma d'Or del Festival de Cannes), Maria del Mar Bonet presenta, amb gran èxit, a la Plaça del Rei de Barcelona i en el marc del Festival d'Estiu d'aquesta ciutat (Grec-94), el seu espectacle "Merhaba", sobre adaptacions d'aquest artista turc.
Al juny de 1995 presenta a la sala La Riviera de Madrid i a la Plaça del Rei de Barcelona el seu darrer disc "Salmaia", una selecció de temes de diferents indrets de la Mediterrània (Turquia, Sicília, Gràcia, Nàpols, Eivissa...) que compta amb la col·laboració musical del "Ensemble de musique Traditionelle de Tunísia" sota la direcció de Fethi Zghonda. Una de les manifestacions culturals més importants d'Europa, el Festival Internacional d'Edinburg, invita a Maria del Mar Bonet a presentar el seu nou espectacle en dos dies de concert que aconseguint una excel·lent resposta de públic i crítica; "una de les millors veus d'Europa i possiblement del món" (Jan Fairley de "The Scotsman " i BBC Radio -Scotland, 28 d'agost de 1995).
L'any 96, convidada per la Conferència Internacional "Habitat" organitzada per la UNESCO. Maria del Mar Bonet actua, amb gran èxit, a Istanbul. Aquest mateix estiu ho fa per primer cop al Canadà, als Festivals de Montreal i Quebec, dos dels més prestigiosos del continent americà.
L'any 1997 Maria del Mar Bonet celebra 30 anys de dedicació a la música. Per aquest motiu, realitza un emblemàtic concert al Palau Sant Jordi de Barcelona en el qual aconsegueix convocar a més de 14.000 persones. En aquest concert, concebut com una festa i retransmès en directe per televisió, hi participen convidats com Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Nena Venetsanou, Catherine Allard, Fethi Zgonda, Paco Cepero, Martirio i la Coral Universitària de Mallorca. Del concert s'edita un doble disc en directe: "EL COR DEL TEMPS".
Al setembre, convidada per l'Institut Català de la Dona i la UNESCO, actua a Thessalònica, Capital Cultural Europea 1997. Benidorm, Tortosa, Lleida , entre d'altres. Participació a l'Especial Nadal de TVE.
L'any 1998 és l'any de les sortides a l'estranger i de les col·laboracions en els treballs d'altres artistes. Amb Amancio Prada per el disc "Rosas a Rosalia". Amb en Loquillo en el disc "Con elegància". Amb en Jordi Sabatés i amb la Rosa Vergés en el projecte audio visual "De Granada a la luna", en homenatge a Federico García Lorca i amb en Jackson Browne en el disc "Canta mis canciones". Ha actuat a Glasgow (Escòcia) dins el Cèltic Conection Festival. A Lisboa dins el festival Cantigas do Maio . A Estocolm i Lausana. A Fiuggi (Itàlia) ho fa dins el Festival Donnes in Musica per després viatjar fins a Gibellina (Sicília) per un altre concert. Al juliol i a la Plaça del Rei presenta per primer cop a Barcelona a la cantant italiana Lucilla Galeazzi, totes dues ofereixen uns concerts molt aplaudits. El setembre és el temps de "saltar el charco". Presenta a l'Argentina el seu disc El Cor del Temps (editat allà per Acqua Records) en diversos concerts per Buenos Aires, Rio de la Plata i
Paraná. Per després anar a Xile al concert homenatge Con Allende Siempre. L'octubre la porta fins al Marroc en una gira de cinc concerts per Rabat, Casablanca, Fez, Tànger i Tetuan. Aquesta gira, organitzada per l'Instituto Cervantes, apropa a Mª del Mar Bonet a una realitat que ella sempre ha sabut percebre molt abans que els mestissatges amb el Sud es posessin de moda. Molt més a prop de casa, actua a Sevilla al Festival de Música Andalusí. A Euskadi , a Valladolid amb l'Amancio Prada, a Madrid a les Galas de Clausura del XV Festival Compte Arnau a Torroella de Montgrí i a Sant Boi de Llobregat amb els ballarins de IT Dansa per l'Altaveu 98. Amb tot això encara ha tingut temps de tancar-se a l'estudi Bit a Beat per enregistrar el seu nou treball discogràfic "Cavall de Foc" que va sortir a la venda el passat mes de gener de 1999 presentant-se a Madrid al Círculo de Bellas Arts i al Nou Auditori de Barcelona.
El 26 de gener de 2000, Maria del Mar Bonet va actuar a "La nit de la cançó mediterrània" que va tenir lloc al Gran Auditori del Palau de Festivals del "Midem 2000" en el que va aconseguir un rotund i merescut èxit, en el festival internacional mes representatiu i prestigiós.


WEB OFICIAL DE MARIA DEL MAR BONET

AMICS DE MARIA DEL MAR BONET