Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

ALBERT PLA-Aqui s'acaba el que es donava
(CD) PICAP CA-P
ALBERT PLA-Ho sento molt
(CD) PICAP CA-P
Albert Pla i Álvarez neix a Sabadell a la fi d'estiu sense que cap dels seus conciutadans vegi en ell cap esperança de futur. Després de passar totalment desapercebut per l'escola d'educació primària i per un grup de boyscouts del que actualment renega, els seus pares decideixen apuntar-li a un curset de natació. Allí aconsegueix aprendre a nedar i fins i tot guanya, inesperadament, una medalla en els campionats alevins, modalitat cent metres papallona. Tot marxa vent en popa fins que un dia, sense saber exactament com, s'ofega en un got d'aigua. Sent la necessitat de retirar-se del mundanal soroll i es tanca en la seva habitació a meditar. AL sortir, neix un home nou, aquesta vegada a principis de primavera. Un home que abandona la natació, repudia dels seus estudis, es proclama autodidacta, es feta núvia, es va vacances, coneix gent, degusta l'alcohol, s' aficiona pels formatges manxecs i es lliura del servei militar a força d'insistir sobre el seu alt nivell de colesterol. Es conve
nç que el seu futur està en la lletra impresa fins que una vella guitarra cau en les seves mans. Amb el poc que sap gratar-la, li surten un parell de cançons precioses. La tercera ja és una meravella. Es passa dues o tres anys mirant la televisió en un pis dels afores de la ciutat, on acudeix tota la intel·lectualitat maleïda del moment, al mateix temps que, en les seves estones lliures, treballa en el ram de la confecció. Però el que de debò importa són aquests petits trossos de paper que es van omplint de notes i acords, autèntiques llavors per a futures composicions. I així, ni curt ni mandrós, es presenta amb un pom de cançonetesa un festival de Joves Cantautors que se celebra molt lluny de la seva ciutat natal. Ho guanya de carrer i els seus amics ho celebren amb gresca. Treu el seu primer L.P i tot el país es commociona. Àlbum anomenat “Ho sento molt” . L´ any 1989 l´ Albert Pla va irrompre a l´ escena musical amb el seu compacte “Ho sento molt.” al qual seguiria "Aquí s´ acab
a el que es donava”, amb els que va revolucionar a propis i estranys. Provocador, irònic, subtil i sempre polèmic. Amb cançons prou conegudes com La Platja, “Papa, jo vull ser torero” presents al primer treball o “Història del 600” o “Sexy” incloses al segon. Picap en aquest 2007 reedita els cèlebres discos per tal de revisar aquestes joies discogràfiques de la nostra música contemporània i fer que noves generacions puguin gaudir de tan sorprenents obres.
Comença a actuar en directe i influeix en la moral de tota una generació. Després de veure's aclamat per multituds i aclaparat per les institucions que li veten i li censuren en nombroses ocasions per actituds obscenes, Albert Pla i Álvarez decideix declarar el seu amor a una princesa a la qual, si el rei l'hi permet, convertirà proximament en la seva esposa. És una qüestió d'amor de la qual no ens podem sostreure.