Picap S.L. distribueix tot el seu catàleg mitjançant Actual Records Distribució per tal de fer arribar als seus clients el seu producte d´ una forma ràpida i còmoda.

LLUÍS LLACH,PI DE LA SERRA,ROGER MAS,M.M.BONET...-50 ANYS/50 ÈXITS
(3CD) PICAP CA
ROGER MAS-Roger mas & les flors
(CD) PICAP CA-
ROGER MAS-Casafont
(CD) PICAP CA-
ROGER MAS-Les flors del somni
(CD) PICAP CA-


Roger és tal com raja: tímid, exteriorment assossegat, humil, i complex en el seu treball. La primera escolta de Les Flors del Somni, el seu debut discogràfic -un treball que va impulsar Luis Paniagua, que hi participa activament-, sorprèn i transporta al record de l'època jove de Sisa i Pau Riba. Si primer et pot vèncer un sentiment d'ingenuïtat, a la segona escolta t'adones que aquesta ingenuïtat és tan densa i tan poc artificial que acaba convertint-se en un mur de suggerents imatges i pensament sen el qual és bonic endinsar-se.

Les seves composicions delaten a un autor amb molt a dir (ha arribat a compondre, ja, més d'un centenar de cançons), fresc i cultivat a la vegada, i ens mostren a un artista d'assentada, fina, poètica i ensomniadora sensibilitat.

Roger Mas ha recreat un món el cordó umbilical del qual està íntimament lligat a una natura antiga, un món que ens transporta a universos intimistes, surrealistes i onírics on les emocions prenen el perfil de les ombres del bosc.

Magda Bonet (Avui) - Joan Ventura (World Music)

"Roger Mas amb només 21 anys ja s'ha fet un nom dins de la nova cançó d'autor a Catalunya, i durant el cicle de concerts ACIC Acústic 97 va demostrar perquè."
ENDERROCK - Febrer de 1998

BREU CURRÍCULUM

1975 - 1986
Neix a Solsona. Inicia estudis de música i instrument als 5 anys de la mà del seu avi, Joan Solé, i estudis de pintura amb la professora Margarita Canimas. Perfecciona la tècnica del clarinet amb el professor Joan Pere Gil.

1987 - 1992
Debuta als 12 anys com a clarinetista i saxofonista girant per tot Catalunya amb una orquestra.

1993 - 1995
És membre fundador del grup de rock Les Pellofes Radioactives. Es desplaça a la ciutat de Lleida i combina els estudis d'Enginyeria Agrícola i Antropologia amb el procés creatiu de més de cent cançons, poemes, relats i novel.la.

1996
Ja com a cantautor, guanya el premi Èxit'96 amb una maqueta enregistrada amb el suport del prestigiós compositor i intèrpret Luis Paniagua, pioner de les anomenades Noves Músiques a Espanya. Debuta al Liceu Renouvier, al costat de Celdoni Fonoll, en el marc de la Universitat catalana d'estiu a Prada de Conflent. Produeix un espectacle de cançó i poesia juntament amb el poeta Amadeu Vidal i Bonafont.

1997
Presenta la seva opera prima Les Flors del Somni a la Sala l'Espai de Dansa i Música i el concert és enregistrat i emés pel programa De Prop del Canal 33 i RAC-105. El mateix any actua al Festival Ribermúsica de Barcelona, a la Nova Jazz Cava dins el Mercat de Música Viva de Vic, entre altres, i gira per Catalunya dins el circuit acústic ACIC'97.

1998
Torna a Solsona i rep tres premis Enderrock'97. Forma part del grup literari La Tecla, i participa en recitals de poesia per tot el Principat. Com a instrumentista acompanya a Luis Paniagua i participa amb ell i entre altres, al 5º Encuentro Internacional World Music Ciudad de Getafe '98. Edita un primer llibre de poemes i cançons: Flors, Somnis, Camins i Serps. Comença la seva faceta d'animador per a infants a la reconeguda granja escola Can Joval (Clariana de Cardener - El Solsonès).

1999
Ofereix concerts en solitari i també conjuntament amb Eduard Canimas i Gerard Jacquet amb composicions de tots tres cantautors. Actuen a la prestigiosa Fond'action Boris Vian (París-Eus), al Mercat de la Música Viva de Vic i el programa De Prop del Canal 33 enregistra i emet un concert realitzat a L'Espai. Com a percussionista acompanya a Luis Paniagua en la gira del seu nou disc Nanas de Sol per Pamplona, València, Tenerife, etc. Rep un premi Altaveu'99. Ajorna l'enregistrament de l'obra Roger Mas en el Camí de les Serps i els Llangardaixos Blaus Fluorescents cap a la Casa de Vidre de la Senyora dels Guants Vermells i acaba editant un segon disc, anomenat Casafont, enregistrat durant l'hivern al mas de Casafont, en aïllament total.

PREMIS
1996 Premi Èxit'96 de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya.
1998 Premi Enderrock'97 al 4rt millor solista de l'any en l'apartat de cançó d'autor (després de Lluís Llach, Raimon i Joan Manuel Serrat).
Premi Enderrock'97 al 3er millor disc de l'any per Les Flors del Somni.
Premi Enderrock'97 a la 3a millor cançó de l'any per Llums de colors.
1999 Premi Altaveu'99 a la millor lletra de cançó per Llums de colors.

DISCOGRAFIA
1997 Les Flors del Somni (Picap)
1999 Casafont (Picap)

LLIBRES
1998 Flors, Somnis, Camins i Serps (llibre de poemes i cançons).


WEB OFICIAL DE ROGER MAS
WEB DE ROGER MAS