XAVISS-Quatre 4
(CD) PICAP P-CA
XAVISS-Gira el món
(CD) PICAP P-CA
XAVISS-Un petit viatge
(CD) PICAP CA-P-M

XavisS, , compositor, veu i guitarrista, publica amb Mai Toquem Junts dos discos al mercat anomenats: Aerosomnis (1999) i Play (2001).
El primer disc, Aerosomnis, aconsegueix una bona acceptació entre el públic català i són premiats com a millor grup revelació per votació popular als premis Enderrock.
El 2001 publiquen Play que els consolida com una de les apostes més fermes en aquell moment i el disc és escollit com un dels millors discos en català del 2001 per Radio Nacional 4.
Mai Toquem Junts es dissol l’any 2003, uns anys més tard el cantautor XavisI inicia el seu petit viatge empès per la necessitat de produir emocions, cançons d’autor actuals i directes i d’aquesta manera plasma, en forma de cançons, les seves experiències i vivències tant personals com musicals.

Un petit viatge, tot i ser el primer treball que XavisS du a terme en solitari, neix fruit de la pròpia experiència de tots aquests anys del seu projecte anterior.
El treball, enregistrat a Sia Estudios de la mà del productor Jordi Armengol que ha produït Lluís Llach entre d’altres artistes, ha estat elaborat des del primer moment, d’una manera molt personal, intentant que cada una de les cançons del disc puguin fer-nos reflexionar.
El disc, que consta de deu cançons, parteix d’una base acústica on la veu té un paper molt important i dóna així un toc molt intimista i proper a l’oient.
Un petit viatge ha comptat amb les col·laboracions del mateix Jordi Armengol, de Jordi Mena (Jarabe de Palo), d’Adrià Farré (ex-Mai Toquem Junts) i del mallorquí Jaume Anglada.