LAURA SIMO-De cine (My favourite things)
(CD) PICAP J-BSOLaura Simó

Laura Simó nasqué a Barcelona i estudià solfeig i piano. Es també traductora e intèrpret de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'any 1985 Simó començar la seva carrera professional amb Pianogrosso (duet de piano i veu).
Tres anys mes tard, la cantant va crear el grup Laura Simó & Conrad Setó i a l'octubre y en octubre del mateix 1988 representa a Espanya, en la categoria de jazz, en el Festival Mars Internacional celebrat a París.
Serà llavors quan Laura Simó comença a treballar amb una certa regularitat amb Lucky Hurí (a duet i amb el seu quintet) amb Francesc Burrull (a duet i amb cuartet) i fent un monogràfic de Cole Porter.
També va ser el moment del enregistrament del disc "Jazz al drac-vol.1" en la sala "Cova de jazz".
Un any mes tard duu a terme l'espectacle "Breviari d'amor" con Jordi Sabatés i el seu quintet de cámara.
Es tracta d'un conjunt de cançons de trobadors provençals del segle XII musicats per en Jordi Sabates.
La dècada dels 90 continua repleta d'intervencions d'un gran èxit per la Laura.

L'any 1991 es convidada per en Juan Carlos Calderón per a realitzar concerts amb la seva Bing Band. El mes destacat es la clausura dels Festivales de verano de la Plaza Porticada de Santander.
Igualment continua amb les seves actuacions amb el Tiro de Jazz format per Albert Bover al piano, David Xirgu a la bateria i Guillermo Prats al contrabaix.

1993, es celebra el concert de jazz "Euroring 93" al Palau de la Musica de Barcelona a càrrec de Big Band de la ciutat condal.
Laura SIMO, actua en representació de Catalunya Radio en el dècim Aniversari de la emissora. També forma part, juntament amb Carme Canela el grup "Estamos reunidas".

1995. Es forma el grup Laura Simó Sextet juntament amb David SIMO, Jordi Portaz, Joan Vinyals i Francesc Capella. Els arranjaments els realitza en Joan Vinyals.
Val a destacar que d'entre el període compres entre 1993 i 1996, Tete Montoliu Tiro escollir a Laura SIMO com a vocalista del grup e inicien una gira per Espanya i França.
Coincidint amb el centenari del naixement del cine, la cantant acompanyada per Joan Vinyals presenta l'espectacle "Jazz al cinema" una sèrie de temes de pel·lícules i musicals de Broadway entre els anys 40 i 80.

Al juny de 1996 grava en directa a la Sala Jamboree de Barcelona el treball "The best is yet to come".

L'any 1997 es testimoni de les seves actuacions amb Tete Montoliu i també de, juntament amb la seva formació una gira per tot el territori espanyol.

Al 1998 va gravar el disc "De cine My favourite things" i es celebra el monogràfic de Stevie Wonder per a celebrar la setmana de Nadals al Jamboree per tercer any consecutiu.
Val a destacar les col·laboracions de la cantant dins del mon que tant l'apassiona; el cinema. Així Laura va col·laborar a l'espai musical de pel·lícules com "El pirata Escalaborns", "El despertaferro", "Los mares del sur", "Hèrcules" (en la versió catalana) "El Príncipe de Egipto" i "Mulan" (versió catalana).

1999 Apareix al mercat "De cine" un treball que torna a concentrar el gran talent d'una veu molt clara. Una nova oportunitat per a gaudir dels somnis que evoca cada interpretació de Laura Simó.