JOAN MANEL-Llibre de contemplació en Déu
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL-Lo desconhor 2015
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL & ANTÒNIA ARBONA-Dreams never die
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL-Vox insularum (vol.V)
(CD) PICAP CA-PO
JOAN MANEL-La Renaixença i Ramon Llull
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL & ANTÒNIA ARBONA-Acoplamentos
(CD) TUMBET CA-P
JOAN MANEL-Vox Insularum (vol. IV) UIB
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL & ANTÒNIA ARBONA-Antologia multilingüe
(CD) TUMBET CA-P
JOAN MANEL-Vox Insularum (vol.III)
(CD) TUMBET PO-CA
JOAN MANEL-Joan Manel canta a Antònia Arbona
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL-Vox Insularum (vol. II)
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL-"Canta ""Pessoanes"" de Ponç Pons"
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL-Vox Insularum (Vol.I)
(CD) TUMBET CA-PO
DIEGO SABIOTE I JOAN MANEL-Un poeta un músic-La nit encinta
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL I JOAN ISAAC-Lo desconhort
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL-Ramon Llull-Medicina de pecat
(CD) TUMBET PO-CA
JOAN MANEL - DIEGO SABIOTE-Un poeta-un músic vol1(L'Escala de Jacob)
(CD) TUMBET CA-PO
JOAN MANEL-Universitat.-Els poetes de la UIB
(CD) TUMBET CA
JOAN MANEL-Un segle de poesia de les Illes Balears
(CD) TUMBET CA
JOAN MANEL-Canta als poetes illencs edat mitjana
(CD) TUMBET CA
JOAN MANEL-Miquel Costa i Llobera 150 anys
(CD) PICAP CA


Joan Manuel Escobedo (Joan Manel), músic barceloní, s'estableix a Mallorca l'any 1986.


L'any 2001, "Bonet de San Pedro" cedeix el dret d'adaptació de diversos temes de la seva propietat a Joan Manel, el que li duu a produir el disc "Joan Manel canta a Bonet de San Pedro"


A l'octubre de l'any 2002, Joan Manel produeix el disc "Madò Pereta, històries i xistes" del popular actor balear Joan Carles Bestard (Madò Pereta).


L'any 2003, declarat institucionalment "Any Balmes",s'edita el disc "Joan Manel canta a Jaume Balmes", produït per Joan Manel i Amado Jaén amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, Ajuntament de Mancor de la Vall, Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca, M-Ràdio, Ona Mallorca, Canal 4 televisió i la Universitat de les Illes Balears, com part dels actes commemoratius de l'Any Francesc de Borja Moll.


L'any 2004 Joan Manel edita un disc compacte, "Joan Manel. Miquel Costa i Llobera 150 anys", en el qual posa música i veu a onze obres del autor pollencí Miquel Costa i Llobera amb la col·laboració de La Universitat de les Illes Balears, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca, la Direcció General de Cultura de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, l'Ajuntament d'Esporles, el Centre Cultural de l´Ajuntament de Felanitx, l'Ajuntament de Mancor de la Vall, l'Ajuntament de Pollença, l'Ajuntament de Sa Pobla, Ona Mallorca ràdio i Canal 4 televisió.


Aquest mateix any el cantautor és inclòs en l'actualització de la Gran Enciclopèdia de Mallorca.


El mes de gener de l'any 2005 es va editar el disc "Joan Manel. Cervantes avui" dedicat a la figura de Miguel de Cervantes Saavedra amb motiu del IV Centenari de la primera publicació de El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha, amb dotze obres adaptades al català i supervisades pel professor de la Universitat de les Illes Balears, senyor Antoni Bernat Vistarini. En aquest disc Joan Manel va contar amb la ajuda de la Universitat de les Illes Balears, la Direcció General de Cultura de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, Canal 4 televisió, Ona Mallorca ràdio, Bancaja i els ajuntaments de Esporles, Felanitx, Inca, Mancor de la Vall, Palma, Pollença, Porreres, Sa Pobla i Sineu,.


JOAN MANEL CANTA ALS POETES ILLENCS DE L'EDAT MITJANA


És el títol del nou disc compacte dedicat en aquesta ocasió a la poesia medieval de les Illes Balears, produït per Amado Jaén i Joan Manel Escobedo, i editat per la companyia discogràfica Tumbet Music.


Ha supervisat la producció el doctor Gabriel Ensenyat Pujol, professor d'Història de la Cultura Catalana i de Literatura Catalana Medieval en la Universitat de les Illes Balears, qui ha fet una curosa selecció de les obres que formen part del disc.


És destacable també la col·laboració en aquesta producció de les següents institucions i empreses: Universitat de les Illes Balears, Direcció General de Cultura de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les illes Balears, Institut d'Estudis Baleàrics, Departament de Cultura del Consell de Mallorca, Ajuntament d'Andratx, Ajuntament d'Inca, Ajuntament de Manacor, Ajuntament de Mancor de la Vall, Ajuntament de Marratxí, Ajuntament de Pollença, Ajuntament de Porreres, Ajuntament de Sencelles, Ajuntament de Sineu, Caixa de Balears Sa Nostra i Canal 4 televisió.


El primer dels concerts va tenir lloc en l'Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull del campus de la Universitat de les Illes Balears, el dia vint-i-sis de gener de 2006, per iniciativa del departament de filologia catalana.


El divendres dia disset de febrer de 2006, es va presentar el disc, en roda de premsa convocada per la Universitat de les Illes Balears en la sala d'actes de l'edifici Sa Riera. A partir d'aquest acte s'han succeït les aparicions del cantautor en els mitjans de difusió de les Balears.


El dia vint-i-tres de gener comença una sèrie de spots publicitaris en la cadena de televisió canal 4, que emet per a totes les illes, que consta de sis passades diàries, dos en horari diürn i quatre en prime time (de vuit a dotze de la nit). Aquesta campanya tindrà una durada de tres mesos.